Selamat datang ke blog ini, ianya tentang cinta, kesedihan, tips mengenai cinta, keluarga, dan ianya tentang kita! Tinggalkan komen anda di setiap entri dengan pertanyaan. Terima kasih.

Afta a half year didn't bloggin'

hahaha. bosan doe duk ngadap ms je tiap2 ari. better aq duk mnulis at blog bodo ni. hahha.
arini baru training keje as telemarketing executive at hyundai corporation. agk bosan la. but okla, coz got new exp on working. hahahah. dah macam2 keje aq uat such as promoter, waiter, banquet n astro installer pun pernah. hahaha. ni nak try keje ofis lak, sjuk pun sjuk. haha.

N now MySpace mmg memboringkan. Baik aq duk menaip at blog ni. hahahah. Dlu ade website psl gosip artis, but dah dlete dah coz ssh nk dpt newgossip. gpun agk risky la coz takut kang ade artis yg saman blog aq lak. X psl2 kne kuar duit. hahah. Wtv la. Yg penting skg ni aq nk keje bese jer. Duii. Bosan bosan

p/s = ade cam pompuan x blogging camni. hahaha.

1 comments:

sarahsharina August 14, 2009 at 2:59 PM  

hyundai??? area holiday villa ye??
ampng kan.. weee same la tm tp y kt ue3 2..
btw. nice blog. cite y best tok bce time2 kebusanan.. :P

Post a Comment


Setiap entri yang ditulis adalah dibawah pengiktirafan Lesen Pengiktirafan 2.5 Malaysia Creative Commons.