Selamat datang ke blog ini, ianya tentang cinta, kesedihan, tips mengenai cinta, keluarga, dan ianya tentang kita! Tinggalkan komen anda di setiap entri dengan pertanyaan. Terima kasih.

Funny part at Office ;)

today, i got d most customer la. but itu til' 5pm je. still ade 2hour lg ofishour. hahaha
dah pnat plus bgg nye psl, tgh duk call customer sorg pun x reti nk agkt pas2 ade lak voicemail lah ape lah. duii. time ade satu customer tu, dkat namelist tulis name zuraidah bte osman. hahah
aq pun call la, tgu nye tgu skali voicemail. ttbe rase cam nk tgglkan voicemail plak, aq pun ckp ar.
"puan, ni arif, sebenarnye saya kol puan ni nk jmput puan ke satu roadshow, tp puan plak xnak agkt. pnat la puan, sy dari ari2 duk call org dah naik muak plus pnat dah puan. tlg la, adoi. tensen pun ade. manager pun asyik push je. puan, puan xnk ke puan sy jemput ni,adoi. sian la saya. klau xnk xperla puan, sy kecewa jela utk arini". ttbe aq terluah prasaan at mesin lak. haha.

x smpi 5minit, die call blik. aq terkejut ar. pas2 die tanye aq sape. aku cakp la aku sape n so on.
pas2 aq ttbe glak n tanye die, puan dpt ke voicemail saye? then die pun glak, rupenye tu no nurse dkat prak, aq tanye la die tu cik ke puan? then die ckp cik je, umo 20. hahah. name die bkn la zuraidah tp nurul je. hahah.

pas2 aq pun ape lagi, ayt la. hahha. pas2 die dgr aq luahkan prasaan n so on. hahah. lwk doe. pas2 ley lak usha2 die. duii. best gak. nnt nk uat ag ar. syg die duk prak. hahahha. hahha

Pressure part ;(

ad
e ke patut bos aq slhkan staf die n aq skali koz kurg buat call. adoi, dahla aq pling perform.
pas2 ley lak die k marh2. siot tol. bgg bgg bgg. tp apepun aq ttp kne think positive. hahah. bak kate director aq la. duiii. wtvla. aq keje nk cari duit aq je, die x kne mngena ngan aq pun. hahaha.

okok. nk chiow. pnjg2 pun bosan gak. ape pun dgr lagu a little piece of heaven - avenged sevenfold. best douh

2 comments:

benazirjb June 6, 2009 at 3:08 PM  

sempat lg ko mengurat ah. haha! slmt bkerja!

Arifjer Blog June 8, 2009 at 11:50 PM  

hahaha, besa la bha tu.
mst mau ngorat dlu

Post a Comment


Setiap entri yang ditulis adalah dibawah pengiktirafan Lesen Pengiktirafan 2.5 Malaysia Creative Commons.