Selamat datang ke blog ini, ianya tentang cinta, kesedihan, tips mengenai cinta, keluarga, dan ianya tentang kita! Tinggalkan komen anda di setiap entri dengan pertanyaan. Terima kasih.

(Video) Sekali ketawa terus ketawa =)). Must See

Hahah, video ni memang tak bole blah. Xtau la klau korg da tgk, tapi pade sape yg belum tengok cepat-cepat play video ni k. Paling best yang laki 1st skali tuh, rancangan HELP-A-THON. Sekali die dah gelak, bole lak ckp " I can't help you ". Hahah, tengok wei..




2 comments:

tomyam September 28, 2009 at 3:23 AM  

hahaha
aku x tahan tgk yang last sekali negro tuh dye gigit ular
hahahaahaha
buang tebiat tol
tp lawok
hahaha
;DDDDDD

encik admin,  September 28, 2009 at 4:37 AM  

hahaha, tau xpe. cm hrm je

Post a Comment


Setiap entri yang ditulis adalah dibawah pengiktirafan Lesen Pengiktirafan 2.5 Malaysia Creative Commons.