Selamat datang ke blog ini, ianya tentang cinta, kesedihan, tips mengenai cinta, keluarga, dan ianya tentang kita! Tinggalkan komen anda di setiap entri dengan pertanyaan. Terima kasih.

Seks Tanpa Cinta dan Cinta Tanpa Seks

Seperti yang korang tau kan, dalam dunia ni mesti ada Cinta dan Seks. Majoriti bila orang bercinta mesti pernah melakukan hubungan seks dengan teman lelaki / teman wanita mereka. Highlight di sini, MAJORITI ok. Bukan semua. Mungkin cinta tanpa seks korang pernah dengar, tapi macam mana pula kalau seks tanpa cinta. Contoh, "fuckbuddy" or short term "fubu". Mesti korang kurang dengar atau tak pernah langsung kan? Hahaha.


 Cinta tanpa seks adalah sesuatu yang encik admin respek la sebab kedua-dua belah pihak masih boleh control nafsu korang. Korang bercinta kerana kasih sayang dan untuk mengisi kesepian di hati. Baguslah kalau begitu, moga bahagia ke anak cucu. Bila kahwin jangan lupa hantar e-kad jemputan kat blog ni ye. Hahaha, untung-untung boleh jumpa encik admin kan? Yeehaa.



Tapi macam mana pula kalau seks tanpa cinta? Mesti korang terfikir kan? Seks tanpa cinta sama la macam tidur dengan pelacur or apa-apa je yang sama kategori dengannya. Kankan? Tapi pernah korang rasa yang BF/GF korang nak dengan korang sebab seks je? Maybe kat Malaysia ni kurang tapi encik admin pasti, still ada juga kan?

Siapa yang pernah ada skandal? Pernah tak skandal korang buat dengan korang or korang sendiri yang pasang skandal untuk kepuasan korang? BF/GF korang ni jenis yang baik, tapi korang pula nak seks. So, sebab tak dapat dari BF/GF korang, korang pasang skandal untuk kepuasan korang. Skandal tak perlu nak sayang sangat, bila korang nak ada je. Same macam post encik admin yang sebelum ni tapi encik admin tak muatkan tentang seks la. Antara BF/GF dan Skandal - perenggan ke-enam ye. Hahaha.

Yeah, ada juga yang lain iaitu "fuckbuddy" atau "fubu". Encik admin rasa hanya orang tertentu je yang tau term ni sebab bukan semua orang pernah tau dan amalkan benda ni. Contoh "fuckbuddy", korang tidur dengan member lelaki/perempuan korang dan masing-masing setuju. Tapi tak pernah ada perasaan cinta, just untuk kepuasan nafsu korang je. Haha, mesti ada yang terkejut dengan fakta ni kan. Tapi still ada, di luar negara ianya biasa tapi di Malaysia, orang tertentu je tau.

Tapi, seperti yang encik admin dapat tau dari member baru encik admin. Dia kata dia dah lama single dekat 4-5 tahun, perempuan n umur between 24-27 rase nye la. Dia lebih selesa single tanpa BF tapi die perlukan seks, dats why dia pasang skandal. Haaa, ingat. Orang yang tau apa maksud betul skandal. Skandal bukanlah untuk disayangi. Sebab tu la korang pernah dengar kat berita skandal seks ape la. Hahaha.

Jadi, sebenarnya lebih bagus kalau korang amalkan seks lepas berkahwin. Bagi yang Islam la, agama lain terpulang ok. Encik admin tak menggalakkan pembaca-pembaca encik admin untuk terpengaruh ye. Harap maklum. Tapi kalau ada yang tetiba nak cari "fuckbuddy" korang, wahhh. Janganla, hahahaha.

16 comments:

icahkim,  October 2, 2009 at 11:00 AM  

wahhh... ni pengalaman awk ke wahai cik admin?? =) joke je k.. xde pape nk comet n xde pape nk bantah.. =)

Anonymous,  October 2, 2009 at 11:09 AM  

btw.. cik admin.. sy nk tny.. as a kaum adam.. ikhlas x lelaki tu bile die sggup cerai kn isteri die yg sah sbb nk kt perumpuan len.. (perumpuan tu x penah memaksa)dan si suami tidak pernah lupe kn ank2 die. msh bertggjwp. awk percaye hukum karma..? mungkin x perkare yg same kne blk kt gurl tu.. mgkn x lelaki tu akn tggl kn perumpuan tu jgk satu ari nti?

encik admin,  October 2, 2009 at 12:28 PM  

anonymous ; bukan nak kata percaya pada hukum karma, tapi what goes around come around. tuhan yg menentukan.

kalau die ceraikan isteri yg sah semata-mata utk perempuan lain sama la mcm die break dgn gf die sbb die dah syg kat org lain kan? tapi ok la if die still x lupekan tanggungjawab die sbgai ayah ;). Selalunya bila orang yang dah berkahwin, mereka akan lebih serius. Tapi memandangkan dia tinggalkan ister dia untuk perempuan lain, x mustahil dia akan buat juga pada perempuan tu. k:)

ah yed October 2, 2009 at 2:26 PM  

sume orang tao benda neh best.. tapi kalau dah buat tu mesti ade menyesal yg datang. jgn kate pompuan jew laki pon ade (pgalaman neh) hahaha! fikir2 kan lah, dunia dah tak lama.. amen

ixora October 2, 2009 at 4:43 PM  

aha...pndai mkan,pndai smpan lah deyh,..
tpi kalo nk pkr dosa lak kt sni,hah,pompan pkai tudung,tpi menampak kan bentuk body dye,dah kire bedosa tu hah...

ahyed,  October 2, 2009 at 4:56 PM  

memang betol.. macam org smayang jugak. tak semestinya solat 5 waktu to baek.
kalu dahi pon hitam mane pegy chaya nur nye? haa ttibe cite neh plak.
hahahahaha.. sorry2~

ahyed,  October 2, 2009 at 4:56 PM  

memang betol.. macam org smayang jugak. tak semestinya solat 5 waktu to baek.
kalu dahi pon hitam mane pegy chaya nur nye? haa ttibe cite neh plak.
hahahahaha.. sorry2~

Alexandriana Alia October 2, 2009 at 6:20 PM  

encik admin..

sebenarnya ragam manusia adalah pelbagai..

macam astro..->> macam2 ada..

Mr Ben October 2, 2009 at 10:49 PM  

terbaek ah bhai! review terbaek....

Bzli October 4, 2009 at 8:49 AM  

terbaik doe ell
alah dunia nak hari kiamat dah kot
haahha

x-po October 4, 2009 at 5:43 PM  

yg fubu tu mmg aku rs kurang kt malaysia ni tp yg wat seks atas dsr cinta, mmg rmai

heavenx,  October 9, 2009 at 12:57 PM  

hahaha aku xpanggil "fubu" aku panggil friend with benefits hahahahaha...lepas aku di dua kan..oleh org yg disayangi tup tup aku luahkan kat kawan pompuan aku..selama ini aku ingat dia dak baik2 tak ku sangka lepas dok melepaskan kesedihan ku padanye rupenye dia nih hehehehehe friend with benefit...paham2 sudah...tapi sumpah aku terkejut sebab kawan pompuan aku nih agak lah mcm pelacur skit perangai..muka je baikk..sumpah terkejut aku tgk dia..ingat budak baik gler...haih dunia2

encik admin,  October 9, 2009 at 4:58 PM  

heavenx ; haa, elok la tu, x rase cam seronok after ade kwn camtu. kan kan kan?

Anonymous,  October 12, 2009 at 3:57 AM  

encik admin
urmmmmm.....pd pndgan sy la
lelaki xley d perslhkn 100%
pmpuan harus dperslhkn
kdg2 ppuan lebeyyy sangap dr lelaki
yg BERTUDUNG pon!
tah la..
tepuk dada tnye iman msing2

encik admin,  October 12, 2009 at 3:44 PM  

yeah, kkdg begitu juga
tapi yg seharusnya, keduanya slh la.
sbb x fikir mane baik dan burk

aDam ra'Uf October 20, 2009 at 10:25 AM  

apae2 pon yg haram ttp haram~

Post a Comment


Setiap entri yang ditulis adalah dibawah pengiktirafan Lesen Pengiktirafan 2.5 Malaysia Creative Commons.