Selamat datang ke blog ini, ianya tentang cinta, kesedihan, tips mengenai cinta, keluarga, dan ianya tentang kita! Tinggalkan komen anda di setiap entri dengan pertanyaan. Terima kasih.

Selamat Hari Raya - MV Raya di Kinabalu by Alvin MY

Haaa, sempena hari raya yang dah nak dekat ni. Ape kate korang dengar lagu raye yang terbaru dari Alvin MY Infinatez. Die ni antara cousin aku yang berjaya. Haahaha. So, sebagai  proud Sabahan, dengarlah lagu raya versi Jazz ni .Yeahh. Cheers Alvin



Sila komen lagu ini ok :)

3 comments:

inoi1005,  September 19, 2009 at 10:04 AM  

best gak lagu ni.

encik admin,  September 19, 2009 at 1:53 PM  

ahaha, ade pun yg komen lagu ni.
hahahhaa

nur88 July 26, 2010 at 1:09 PM  

ok la...bila dgr kita pun nak ikt nyanyi sekali

Post a Comment


Setiap entri yang ditulis adalah dibawah pengiktirafan Lesen Pengiktirafan 2.5 Malaysia Creative Commons.