Selamat datang ke blog ini, ianya tentang cinta, kesedihan, tips mengenai cinta, keluarga, dan ianya tentang kita! Tinggalkan komen anda di setiap entri dengan pertanyaan. Terima kasih.

Tips Lelaki : Tanda Mereka Suka Anda

Yeah, asyik tips untuk girl je. Now, nak post tips for guys plak. Haha, maybe ramai lelaki sekarang ni tengah nak pikat girl yang korang suke or admire. Tapi dari korang admire je, baik korang ushar terus kan. Haha. Camne nak tau yang girl yang korang try tuh suke kat korang ke x? Kompem-kompem ramai girl yang suke jual mahal, lagi2 bile guys yang pikat dorang kan.


Tanda-tanda korang boleh tengok
  • Die selalu tersenyum bila bersama anda dan anda boleh bezakan senyuman die ikhlas atau tidak. Senyuman mereka adalah yang lahir dari hati mereka, bukan sebab korang lawak or wat. Senyuman kalau boleh terus ke mata korang.

    Haaa. Faham x? Hahah
  • Bile korang pegang tangan diorang or cube tolong diorang, diorang tak menolak. Diorang ikut je, maksudnye dah selesa ngan korang la.
  • Setiap mesej anda diorang reply even diorang tengah busy, and mereka tak kisah if korang call die banyak kali pun.
  • Die akan banyk bertanye itu ini. Mende pelik pun nak tanye. haha
  • Setiap kali bersama anda, diorang rase happy je. Bagi girl yang tak biase dengan guys, diorang akan rase kekok dan segan dengan orang yang diorang suka. Haha. Bagi yang dah biase, diorang akan sentiase melayan dan gembira dengan korang.
  • Bile korang ajak die kuar or nak jumpe, die senang je nak setuju. Haaaa
  • Girl tu tak kisah korang ade hubungan dengan sape-sape atau pun korang ni sape. Die tetap boleh berkawan dengan anda. Dari situ, korang try la sampai dapat. Hee

Tanda-tanda korang tak nampak :) Haha 
  • Girl tu mayb cool je dalam fon, tapi bile abis je korang bercakap. Fon off. Terus die jerit. Yes yes. Haha. Aku paling menyampah bile tengok kakak aku due2 buat cam2. Hahah.
  • Die akan terus bagitau kawan die, yang korang call die. Haha 
  • Die selalu duk mengelamun fikir korang. Time sebelum tido, die mesti teringat kat korang. 
  • N, lastly aku pun xtau sebab aku sendiri tak nampak. Sorryy
Ape kate pengunjung wanita tentang tips ini? Haaaa, betul ke x? Btw, time tengah post ni. Kakak encik admin buatkan encik admin milo yang terlebih panas untuk sahur. Sumpah panas. Heee

34 comments:

Ries Lee September 16, 2009 at 7:52 AM  

aku first!
thanx for the info bro!
haha!

Farisha Dina,  September 16, 2009 at 1:14 PM  

yeah !! betul2 i agree. ade tuh bila guy yg girl tu suke ckp 'ily' je rasa mcm dialah perempuan plg bertuah di muka bumi ni sebab lelaki yg dia suka bgtaw yg dia sygkan gurl tuh. great signs !

anna belle,  September 16, 2009 at 1:14 PM  

ye...saya bersetuju ini article byk bgus

adia maisara,  September 16, 2009 at 3:11 PM  

really? cm ner lak kalau tanda laki suka pada woman yehh? any idea..

The Moon Hapiz September 16, 2009 at 3:11 PM  

betull.. awek aku dulu gini a..:)

encik admin,  September 16, 2009 at 4:08 PM  

haha, welcome ries :)

farisha ; hahaha, tau tape

encik admin,  September 16, 2009 at 5:52 PM  

anna belle ; thnks yeahh,

adia maisara ; hahha, itu kena buat new post tuh. but actually, laki salunye x byk berahsia. laki senang je nmpk.

moon hapiz ; hahaha, yeahh. mesti mau igt betul? haha

ala-mak.com September 16, 2009 at 7:01 PM  

terima kasih atas bising tttg isteri anda di ala-mak.com .kami xdpt delete gambar scha kerana itu adalah isteri pertama admin ala-mak.com .dan anda suami nya yg kedua.thx.













haahhahahaahahhahahaa

zaty September 16, 2009 at 9:02 PM  

ahaha! btol3x! gurlz msty akn mnjerit pas boyz yg dye ske tepon..=)

encik admin,  September 16, 2009 at 10:31 PM  

zaty ; haaa. kan kan kan? heee

benazirjb September 19, 2009 at 4:49 AM  

x leh blah azza and afra hahahahahhaha

encik admin,  September 19, 2009 at 1:55 PM  

hahahah :)

ekin,  September 25, 2009 at 11:39 PM  

haha
mmg r.
ley kte 99% btol la..
kalo i, g dasyhat meyh.
time bf i ngh cll.
nth cmne. epy sgt agknye.
i maen ngn tgkp, jpgy, die wt lawak.
i glak2 ngn xsgje t'tumbuk tgkap bilik i.
pecah berkecai tros.
haha
tros kelam kabut.
fuh!
angau thp gle time 2.
huhu

encik admin,  September 26, 2009 at 10:35 AM  

wahhh, ini lagi dahsyat. smpi pecah tingkap. haha, ekin ekin.

ekin,  September 27, 2009 at 4:00 PM  

haha
gila tol time 2.
tgh2 mlm 2 tros kelam kabut kutip kaca2 2.
curi2 g tong smph kt lua, tkot mk t'bgn.
da cm pencuri lak.
sok pg mk tny npe tgkp pecah,
i kte mlm td ade ribut.
2 yg pecah.
haha
pdhal ujan pown xde.
memandai je.
bohong sunat la.
haha

encik admin,  September 28, 2009 at 2:00 AM  

hahaha, pndi u ni
tau takut ;)))

EirA September 30, 2009 at 11:30 AM  

huhu..
hmpir semunyer cm btol jer..
ala..
kalo laki2 pn
ntah2 cm2 gak kot..

*mstila ske kalo dpt org
yg da lme d amire 2..*

encik admin,  September 30, 2009 at 1:19 PM  

eira ; haha, btul kan? ade juga laki yang camtu, tpi bukan semua la. :)

andraputri September 30, 2009 at 7:16 PM  

wahaha....
sape la tak suke kn kalo org yg diadmire tu tegur ke..ckp ke..or senyum blk ke kn...
walopon hanya satu perkataan -hye pn dh kire mcm nk melayang2 kn...
bawa ku terbang la jwbnye....hahaha

encik admin,  September 30, 2009 at 7:20 PM  

andraputri ; btulbtul, same juga mcm laki. cnth la, dat girl die admire. nak tegur takut. tibe2 die pndg n snyum. pergh rase cam nak gtau satu dunie dat girl snyum kat die. hahah

andraputri September 30, 2009 at 7:25 PM  

senyum2...skali tgk2 die snyum kt org lain da.....malunyeeeeee...
zzzaaaaassss panas telinga...merah je muka.....hahhahaa

encik admin,  September 30, 2009 at 7:34 PM  

lol, jgn la cam2, tengok2 la kiri kanan ngan blkg time die senyum pas2 baru ley happy. hahaha

Niza @ Anis October 1, 2009 at 1:13 AM  

alaaaa.sumpah sweet laa post nih =) great info! =)

encik admin,  October 1, 2009 at 12:44 PM  

thnks ;)

Anonymous,  October 1, 2009 at 4:27 PM  

yeahhh mmg betol haha..
act i pown mcm sis u kowt..
haha..grr..
especially when tgh otp dngn guy
yg kte suke..haa..

encik admin,  October 1, 2009 at 6:19 PM  

anonymous ; yeah. hahah.

KNOWLEE October 2, 2009 at 1:42 PM  

Hahaha...semuanya betul la.
Aiyoooo...saya mmg camtu la skang ni.
Hahahahaha~

encik admin,  October 2, 2009 at 2:10 PM  

knowlee ; haha, in love. teruskan dgn blog ni ;)

KNOWLEE October 2, 2009 at 4:47 PM  

Yes, in love with someone yg takde perasaan pun kat saya.
Before this saya macam nampak la banyak sign dari dia yg macam dia suka saya.
But then aritu sembang-sembang, dia citer dia suka someone.
Dia describe la the girl yg dia suka but it's not me la.
So saya terus tawar hati.

misz emah,  October 8, 2009 at 2:59 PM  

best r u ney..
mane u tau sume bnda ni ha?

encik admin,  October 8, 2009 at 3:08 PM  

ahahha, i pun study gak in relatioship

faris,  October 11, 2009 at 2:07 AM  

Happy nye korang ! :)
wish i could had someone yg suke aku.
tpi nmpk nye bujang smpai ke tua la aku. aku suke pompuan tuh, tpi pompuan tuh langsung xda respon. Ya Allah knp kau beri dugaan sbegini kepada aku haa.

eyra December 12, 2009 at 12:57 PM  

&& lastly ble gurl bgn pg dea akn tros pgg hp mne tahu kalau2 ade msg gudmorning dr guy yg dea minat tuuuu:) ceih tambah information la plk kn *keningkening*

encik admin,  December 17, 2009 at 1:25 PM  

eyra zara ; yeah all the girl mcm tu. same la wif guys. :)

Post a Comment


Setiap entri yang ditulis adalah dibawah pengiktirafan Lesen Pengiktirafan 2.5 Malaysia Creative Commons.