Selamat datang ke blog ini, ianya tentang cinta, kesedihan, tips mengenai cinta, keluarga, dan ianya tentang kita! Tinggalkan komen anda di setiap entri dengan pertanyaan. Terima kasih.

Cinta Sejati : Suami Curang Terhadap Isteri. Anda?

OK, sekarang ni banyak cerita kita dengar. Lelaki selalu curang dengan isterinya, even teman lelaki pun pernah bermain kayu tiga dengan teman wanita. Tapi bagaimana pula jika lelaki itu duduk di rumah dan isteri yang bekerja banting tulang untuk keselasaan bersama. Tau2 bila isteri balik, die ternampak suaminya bersama dengan perempuan lain. Jika anda yang terkena, apakah perasaan anda?



Bagi encik admin, curang ni tidak sepatutnya berlaku. Kerana bila curang, macam-macam perkara buruk boleh jadi. Contoh, apa-apa je yang buat tak kan kena. Mungkin akan bercerai seperti artis-artis malaysia yang kahwin cerai je. Buat alam perkahwinan ini macam tukar baju. Ahah. Kita ikuti video pertengkaran dan akibat curang.

Hahah, encik admin pasti korang tengah barai gile gelak kan? Jadi nak ke jadi camni? Renungkanlah? Ahah

10 comments:

icahkim,  October 22, 2009 at 6:12 PM  

tp kadang2.. sume bnd ni kite x jangka kn... mgkn kite yg kne atau mnkg kite yg jd perosak.. pape pun! video tu giler babik klakar..haha..

encik admin,  October 22, 2009 at 8:07 PM  

hahahah, tau pun. mmg klaka

Azza Taidin October 23, 2009 at 5:02 AM  

cerita ni macam cerita saya jer..hummm...perli ka adikku??

encik admin,  October 23, 2009 at 4:53 PM  

azza taidin ; wahai kakakku, lalalala. hahaha

x-po October 24, 2009 at 12:45 AM  

haha mmg lawak..kreatif btl

Anonymous,  October 27, 2009 at 6:33 PM  

semalam tgk kat oprah show... author ni cakap salah satu sebab kenapa ade isu2 curang ni adalah kerana ada pihak yang sanggup nak curang gak.. cth: nape lelaki curang? sebab ade perempuan yang sanggup wat benda yang sama... dan sebaliknya...

encik admin,  October 27, 2009 at 8:16 PM  

dats y kite ckp, wat goes around comes around

Anonymous,  December 27, 2009 at 1:55 PM  

agk ssh skang ni nk cri partner yg lOyal dgn kte.
hOnestly,i pnh mnduakan byfie i n i gk pndh diduakn byfie.
tp bkn org yg sme r.
haha.
wut gOes arOund cOmes arOund r.

Anonymous,  December 27, 2009 at 1:56 PM  

agk ssh skang ni nk cri partner yg lOyal dgn kte.
hOnestly,i pnh mnduakan byfie i n i gk pndh diduakn byfie.
tp bkn org yg sme r.
haha.
wut gOes arOund cOmes arOund r.

Anonymous,  February 1, 2010 at 2:41 AM  

kelakar kan cerita ini?betul isteri tak boleh curang laki pun tak boleh curang...masing2 kena setia...sama macam hubungan cinta....kalau dah betul2 teruskan..tapi tidak diteruskan...kerana ikut kata hati yang keras..
bile jadi macam tu cari yang lain ngorat yang lain tak kira sape orang itu asalkan ati puas...dan biarkan orang yang bersungguh2 untuk die tu terkedu dengan kejutan yang paling hebat...ape boleh wat...ilang la satu satunya...

Post a Comment


Setiap entri yang ditulis adalah dibawah pengiktirafan Lesen Pengiktirafan 2.5 Malaysia Creative Commons.