Selamat datang ke blog ini, ianya tentang cinta, kesedihan, tips mengenai cinta, keluarga, dan ianya tentang kita! Tinggalkan komen anda di setiap entri dengan pertanyaan. Terima kasih.

Cerita Cinta : Cinta sejati

Ini adalah video ujibakat American Idol 10. Encik admin dapat video cinta ini dari BeautifulNaradan kisah cinta lelaki ini benar-benar menyayat hati. Apakan tidak, walaupun tunang dia sudah sakit dan tidak mampu untuk berdikari sendiri, dia masih tetap menyayangi dan menyintai tunangnya. Tak perlu cerita panjang lagi, korang semua wajib tengok video ni. Encik admin percaya, kalau tak menangis, bergenang air mata pun confirm.



4 comments:

Rose January 31, 2011 at 2:34 PM  

terharu juge tgk video nie..

encik admin,  January 31, 2011 at 2:50 PM  

yerp, terharu. encik admin sndiri ade skit nangis laa. hahah

cantekk February 1, 2011 at 6:16 PM  

bile la leh dpt cinta sejati kan,,

encik admin,  February 1, 2011 at 6:32 PM  

cantek ; tuhan yang tentukan, jangan risau. setiap insan pasti ade pasangan nye :D

Post a Comment


Setiap entri yang ditulis adalah dibawah pengiktirafan Lesen Pengiktirafan 2.5 Malaysia Creative Commons.